Türelem. Ez volt a témája a februári találkozónknak. Rengetegen voltunk! Családok, fiatalok, sok új arc és oszlopos tag. Míg gyülekeztünk, beszélgettünk kicsit, kivel mi történt az elmúlt hónapban, majd két csoportra váltunk: szülők és fiatalok. A szülők a türelem családban való megéléséről beszélgettek, kinek mihez van szüksége türelemre, és miből tud meríteni, mikor elfogyott. Míg a szülők maguk közt beszélgettek, mi a farsangi élményeinket elevenítettük föl. Ki minek öltözött, hol töltötte a farsangot, hogyan érezte magát. Miután kibeszélgettük magunkat, képeslapokat készítettünk a születésnaposoknak, névnaposoknak, akiket a találkozó végén fel is köszöntöttünk.

A ráhangolódás már közösen zajlott, mindannyian végiggondoltuk, mik azok a dolgok az életünkben, amiknek a kivárására, megélésére türelemre van szükségünk. Előkerültek itt hétköznapi dolgok, és nagy tervek is.

Majd imádkoztunk csendesen, körbeadva a keresztet, ahogyan szoktuk.

A találkozó végén elénekeltük az Ároni áldást a születésnaposoknak, névnaposoknak, majd beszélgetés mellett közösen elfogyasztottuk a süteményeket, gyümölcsöket, amivel a közösség különböző tagjai készültek számunkra.